Diensten

AdFactory International ontwikkelt de meeste softwaremodules zelf. De software kan lokaal worden geïnstalleerd, maar omdat het webgebaseerd is, bieden we het ook aan in een SaaS-model, waar het vanaf onze Amazon-servers kan worden gehost.

Bij de implementatie van onze software zorgen wij voor de configuratie, training en opstartondersteuning.
In geval van een lokale installatie adviseren we over de (server) hardware. Nadat de server is geïnstalleerd, voeren we de configuratie uit via externe toegang. Dit betekent het inrichten met de vereiste basis software (apache webserver, mySQL-database, perl, etc.), het installeren van de AdFactory-serversoftware, en natuurlijk het vullen van het systeem met de specifieke gegevens van uw bedrijf (titels, datums, prijzen, adtype, afmetingen, secties, gebruikers etc.).
Wanneer u kiest voor onze gehoste oplossing, is onze AdFactory server natuurlijk gedeeltelijk vooraf geconfigureerd en hebben we alleen uw bedrijfsspecifieke gegevens als invoer nodig. Als onderdeel van het hosting pakket krijgt u een AdFactory ConnectionBox  die verbinding maakt met de gehoste AdFactory-server en die bovendien alle materiaal ook lokaal opslaat. Op deze manier kunt u zelfs wanneer de internetverbinding niet beschikbaar zou zijn, uw blad of magazine publiceren.
Onze redactionele software RedaFact is in principe alleen beschikbaar als een gehoste oplossing. Voor grotere installaties is kan deze wel beschikbaar gemaakt worden als lokale installatie.
Meestal kunnen we uw bestaande klantgegevens importeren; soms kunnen ook bestaande boekingen en materiaal worden geïmporteerd.
We kunnen de financiële gegevens van het AdFactory-systeem exporteren naar vrijwel elk boekhoudsysteem, en ook kan informatie van dit systeem worden teruggevoerd naar AdFactory, zoals bijv. betalings-status.
Ons Self Service Portal AdOnline is ook alleen beschikbaar als gehoste service; het wordt geleverd met verschillende vooraf ontworpen advertentiesjablonen, en de lay-out wordt afgestemd op uw huisstijl. In de meeste gevallen zullen we een i-frame gebruiken om AdOnline in uw website te laten opnemen. AdOnline kan natuurlijk worden gekoppeld met een bestaand AdFactory-systeem, maar het kan ook werken als een stand-alone Self Service Portal dat advertentie-PDF's maakt en aflevert.
Natuurlijk zullen we ter plaatse zijn wanneer u overstapt op de nieuwe AdFactory-workflow om te zorgen dat alles goed verloopt. Vervolgens staat ons supportcontract garant voor een gratis helpdesk voor allerlei vragen, waarbij u natuurlijk de natuurlijk hoogste prioriteit krijgt wanneer zich een probleem tijdens de productie van uw blad zou voordoen. Daarnaast krijgt u gratis updates (bugfixes, kleine verbeteringen) en kortingen op extra modules en upgrades (meer functies).