Uitgeverij Regiobode komt terug naar AdFactory

PERSBERICHT:

Uitgeverij Regiobode komt terug naar AdFactory

Juni 2018: Uitgeverij Regiobode bv (Dieren en Raalte), met de weekkranten Regiobode, Weekblad van Salland en Weekblad Dalfsen/Ommen en de daarbij behorende websites regiobodeonline.nl, sallandcentraal.nl en vechtdalcentraal.nl heeft besloten om om de volledige advertentie- en redactionele workflow weer te laten automatiseren door AdFactory-International.

Regiobode gebruikte voorheen reeds de advertentiemodule van AdFactory, maar stapte eind 2017 over op Pubble. Omdat dit echter niet de gewenste efficiency opleverde, is besloten terug te gaan naar de software van AdFactory. Naast de advertentiemodule gaat ook RedaFact, voor de redaktionele workflow ingezet worden. Bovendien zal AdFactory-International ook de drie websites gaan vernieuwen, waardoor artikelen en banner-advertenties automatisch online gepubliceerd worden.

Volgens Laurens Meuleman, dir./eigenaar van Regiobode biedt de software van AdFactory meer flexibiliteit in de opmaak, en is bovendien uitermate stabiel. “Daarnaast is de proactieve ondersteuning van de mensen van AdFactory erg prettig.”

Rob van Dorp, dir./eigenaar van AdFactory-International voegt hieraan toe: “Natuurlijk zijn we erg blij dat Regiobode weer naar ons terug gekomen is. Wij zijn dan ook van mening dat het  voor een efficiënte workflow zeker niet persé nodig om in ‘blokken’ op te maken; laat de redacteurs doen waar ze goed in zijn, nl. artikelen maken, en vervolgens kunnen de designers daarmee middels onze tools vliegensvlug een mooi blad layouten”

 

Over Regiobode bv
Regiobode bv heeft een vestigingen in Dieren en Raalte. De weekkrant Regiobode verschijnt sinds 1997 en ligt iedere week bij 48.000 huishoudens op de deurmat in het gebied tussen Apeldoorn, Arnhem, Doetinchem en Zutphen. Het  weekblad voor Salland, de Oprechte Dalfse Courant en Ommer Nieuws hebben een gezamenlijke oplage van bijna 50.000 stuks.